8221

Medlemsfordele

Medlemsfordele for medlemmer af Regional Madkultur Thy-Mors

 

A. medlemmer:
Fødevarevirksomheder, som ligger i Thy og på Mors, kan søge om optagelse til foreningen.

Det er en betingelse for medlemskab, at virksomheden er en korrekt registreret virksomhed, som er aktiv i Thy eller på Mors med produktion eller forarbejdning af lokale produkter. Se det vedhæftede bilag: Kriterier for medlemskab af Foreningen af Regional Madkultur Thy-Mors. Bestyrelsen og netværkskoordinatoren træffer afgørelse om medlemskab af foreningen.

Medlemskab er bindende for et år ad gangen.

Medlemsfordele for A-medlemmer:

  • Medlemskab af netværket Regional Madkultur Thy-Mors
  • Regional medlemskab af det europæiske netværk Culinary Heritage
  •  Adgang til at benytte logoet for Regional Madkultur Thy-Mors til at markedsføre virksomheden med
  • Emaljeskilt med logo til ophængning
  • Publicere detaljeret oplysninger om virksomheden, og regionen på den officielle hjemmeside for Culinary Heritage
  • Adgang til fælles markedsføring sammen med andre virksomheder i regionen
  • Logoet for Regional Madkultur Thy-Mors kan anvendes på produkter, der opfylder kriterierne og i forbindelse med markedsføring af godkendte medlemsvirksomheder.
  • Nyhedsmail/brev fra foreningen jævnligt
  • Invitationer til netværksarrangementer, kurser, studieture mv.

 

B. Medlemmer:
Institutioner, ikke fødevare-virksomheder, organisationer og foreninger med interesse for fødevarer som tegner sig som støttemedlem.

Medlemsfordele for B-medlemmer:

  • Medlemskab af netværket Regional Madkultur Thy-Mors
  • Regional medlemskab af det europæiske netværk Culinary Heritage
  • B-medlemmer bliver nævnt på foreningens hjemmeside
  • Må skrive på deres egen hjemmeside, at de støtter Regional Madkultur Thy-Mors
  • Nyhedsmail/brev fra foreningen jævnligt
  • Invitation til udvalgte arrangementer

 

C. Medlemmer:
Enkeltpersoner/støttemedlemmer med interesse for fødevarer.

  • Medlemskab af netværket Regional Madkultur Thy-Mors
  • Regional medlemskab af det europæiske netværk Culinary Heritage
  • Nyhedsmail/brev fra foreningen jævnligt
  •  Invitationer til støttemedlems-arrangementer som f.eks kan være spiseaftner, prøvesmagning, oplevelser mv.