Kok-Amok bliver til Is-Amok

Is-amok hos Regional Madkultur 1. marts for privatmedlemmer.

Da Regional Madkultur Thy-Mors’ medlem Rasmus Vognsen fra Spisehuset Thy har mere end rigeligt mellem hænderne med åbningen af sit nye spisested, KONTRA, i Thisted, er medlemsprogrammet ændret en smule og januars Kok Amok-arrangement flyttet til marts, hvor der er øko-is på programmet.

Der er nok at se til i øjeblikket for Rasmus Vognsen og holdet bag den nystartede restaurant, KONTRA, i Thisted. Derfor er det beklageligt, at Regional Madkultur Thy-Mors er nødt til at lave nogle ændringer i det planlagte Kom-Amok arrangement i januar. Rasmus Vognsen skulle have været vært i Østerild hos Spisehuset Thy, men er i øjeblikket for travl.

Det betyder dog ikke, at medlemmerne af Regional Madkultur Thy-Mors skal snydes for en på opleveren. Foreningen har skubbet arrangementet til marts og allieret os med Helle og Arne Kaspersen fra Thy Øko-is.

De går ”amok i is”, fortæller om deres rejse med at lave økologisk is fra bunden af mælk fra deres egen økologiske besætning, og du kan få en plads på første parket, når Arne og Helle viser produktionsprocessen frem og giver en smagsprøve på den økologiske is.

Arrangementet løber af stablen 1. marts, koster 50 kroner for medlemmer, og tilmeldinger kan ske her inden 27. februar.

Er du endnu ikke tilmeldt som privatmedlem i Regional Madkultur Thy-Mors? Læs mere om fordelene ved medlemsskaber her, eller tilmeld dig her.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>