Regional Madkultur Thy-Mors’ medlemsprogram for 2018

Kom med ud og mød vores medlemmer og få et indblik i den kulinariske verden i Thy og på Mors.

Sidste år blev gruppen for privatmedlemmer i Regional Madkultur Thy Mors oprettet og tæller nu 38 medlemmer. Nu er Regional Madkultur klar med et program, der er spækket med spændende arrangementer og aktiviteter for privatmedlemmerne. Du kan stadig nå at tilmelde dig foreningen og nå med til arrangementerne.

Programmet for 2018 er nu færdigt og er allerede blevet sendt ud som nyhedsbrev til vores medlemmer. Du kan se programmet længere nede på siden. Tilmelding til arrangementerne for medlemmer foretages på regionalmadkultur.nemtilmeld.dk

I Regional Madkultur Thy Mors vil vi gerne fremme kendskabet til de lokale føde- og madvareproducenter, vi har i foreningen og i området. Derfor har vi oprettet gruppen af privatmedlemmer, der kan komme helt tæt på vores engagerede og driftige producenter, restauranter og madsteder gennem arrangementer, aktiviteter og foredrag.

De første to arrangmenter blev afholdt i 2017, hvor bager Kim Kjeldager i Hanstholm ”gik amok” med surdej i oktober til stor begejstring for deltagerne, og i november tørnede kokke fra Stenbjerg Kro og Sallingsund Færgekro sammen i en hæsblæsende kulinarisk kokkedyst mellem Thy og Mors.

Vil du også lære meget mere om de unikke fødevarer og spisesteder, der kendetegner Thy og Mors, og komme tæt på ildsjælene, der er med til at sætte området på det gastronomiske landkort, så meld dig ind som privatmedlem hos Regional Madkultur Thy-Mors.

Det koster 200,-, og medlemskabet gælder et helt år. Du kan melde dig til lige her.

Program for 2018:

1. marts            Thy Økois går amok i is
Helle og Arne Kaspersen fortæller om arbejdet på Nedergaard, Tømmerbyvej 53, 7741 Frøstrup, og går amok med økologisk isproduktion af egen mælk og med bidrag fra lokale produkter.  Vi mødes kl. 19.00 og får lov til at følge en produktionsproces og mulighed for efterfølgende at smage på resultatet til kaffen. Begrænset deltagerantal og kun for medlemmer! Deltagerpris: 50 kr. inkl. kaffe.
Tilmelding senest tirsdag d. 27. februar på  regionalmadkultur.nemtilmeld.dk

20. marts          Generalforsamling i Regional Madkultur Thy-Mors – mød Anita Klemensen
Kom og vær med til årets generalforsamling hvor vi udover den almindelige dagsorden får besøg af Michelinkokken og thyboen Anita Klemensen, der vil fortælle om livet som Michelinkok og hvad rødderne i Thy betyder.
Ubegrænset deltagerantal, men kun for medlemmer! Kom og giv din mening til kende.
Generalforsamlingen afholdes kl. 19.00 på ’Café Holmen – meget mere end en café – på Holmen 3, 7900 Nykøbing Mors. Officiel indkaldelse med dagsorden udsendes senere.

15. april             Food Safari i Thy
Vi besøger to – tre lokale producenter, som vil fortælle om deres virksomhed og produkter. Info om besøgssteder følger.

19. maj 2018    Amok i rapsolie
På Morsø Oliemølle ved Anni Dahl Knudsen og Carsten Fomsgaard Nielsen på Solbjerghedevej 14, 7950 Erslev eksperimenterer man med rapsolien, med spændende smagsvarianter og nye anvendelsesmuligheder. Anni og Carsten vil fortælle om produktionen, vise os nogle kulinariske tips og måske anvende deltagerne som smagsdommere på nye produkter. Deltagerpris oplyses ved tilmelding.
Begrænset deltagerantal og kun for medlemmer!

aug.- sep.         Vi går Amok og plukker til øl
Thisted Bryghus arbejder konstant med udvikling af nye øltyper, som tager udgangspunkt i råvarer fra Nationalpark Thy. Bryghuset inviterer en dag i august eller september medlemmerne af Regional Madkultur ud på en plukketur i naturskønne omgivelser. De ved, hvad vi skal gå amok i – og som tak for hjælpen medbringer Thisted Bryghus noget vådt og noget tørt. Kun for medlemmer, men vi forventer, at der kan blive tale om begrænset deltagerantal!

september        Food Safari Mors eller Thy
Vi besøger to – tre lokale producenter, som vil fortælle om deres virksomhed og produkter. Info om tid og besøgssteder følger

oktober             Hvem går Amok?
Én af de dygtige kokke på ét af spisestederne, som er medlem af Regional Madkultur Thy-Mors, går amok med udgangspunkt i ét eller flere produkter fra lokale producenter. Eller en producent går amok og inspirerer deltagerne. Måske får vi lov til at lege med i køkkenet eller i produktionen? – eller måske bliver deltagerne brugt som testpersoner på nye retter eller nye produkter? Kun for medlemmer, men forvent en overraskelse og evt. begrænset deltagerantal!

november         For mange kokke ….  som vi ikke har fundet endnu!
Vi skal igen se, hvad der sker, når to -tre kokke fra to-tre spisesteder mødes for at lege med lokale råvarer og fremtrylle en spændende menu med overraskelser. Kun for medlemmer. Sted, dato og deltagerpris oplyses i forbindelse med åbning for tilmelding.

Du kan også downloade programmet her. Program for 2018

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>