Bliv medlem og kom med bag de lokale fødevarer

Reg Mad Thy Mors 2

Hos Regional Madkultur vil vi gerne invitere vores medlemmer til at tage del i alt det spændende, der sker hos vores lokale fødevareproducenter. Derfor laver vi løbende arrangementer og aktiviteter, hvor personlige medlemmer kan komme med ud og besøge producenter og spisesteder og lære mere om, hvad de går og laver.
Vi laver food-safari og besøger producenter af alt fra fra brød til bær og inviterer til Kok Amok-dage, hvor du kan komme med i køkkenet og sammen med de lokale kokke bliver klogere på, hvordan de lokale fødevarer kan bruges. 

Programmet for 2017-2018 er nu klar og er spækket med spændende oplevelser.

Det næste arrangement i rækken er 21. oktober. Her går Kim Kjeldager fra 11i11-bageriet i Hanstholm “amok” i sit bageri og viser, hvordan man arbejder med surdej. Samtidig er der mulighed for at købe nymalet mel af korn fra Gyrup og for at få en rug- og en hvedesurdej med sig hjem.

Du kan se samtlige kommende arrangementer for 2017 og 2018 ved at klikke her.

Et medlemskab som personligt medlem af foreningen koster 200,-. Som personligt medlem kan du være med til at støtte og sikre, at der kan blive ved med at blive lavet spændende, nye og lækre mad- og fødevarer i Thy og på Mors. Du får mulighed for at komme med ud at besøge producenterne, tage med på food-safari, Kok Amok-dage og lære meget mere om de særlige råvarer, der gør Thy og Mors specielt.

Bliv medlem ved at tilmelde dig her, hvor du også kan få tilsendt foreningens nyhedsbrev, så du ikke går glip af noget.
Følg os på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>