FoodSafari med madbar, tryne-tur, bær og flødeboller

Thy Økobær

Regional Madkultur Thy og Mors inviterer søndag d. 26. marts til FoodSafari blandt vores medlemmer, hvor vi på tæt hold oplever, hvad de hver især har at tilbyde og bliver en lille smule klogere på, hvordan de gør det.

I denne omgang besøger vi Hanstholm Madbar, Trynen i Jorden, Thy Økobær og sidst men ikke mindst Chokoladekurven. Undervejs på turen vil det være muligt at smage på lidt af hvert og blive klogere på, hvordan det er blevet til. Turen er åben for alle og kørsel foregår i privatlbiler. Vi skal også et smut udenfor, så tag praktisk tøj på efter vejret.

Tilmeld dig her til FoodSafari


Program:

12.00
Hanstholm Madbar – Helshagevej 89, 7730 Hanstholm
Vi starter ud hos Hanstholm Madbar, hvor der vil være noget at sætte tænderne i. Den stadig nye madbar på Pynten i Hanstholm har siden maj sidste år været garant for god stemning og enkel og lækker mad. “Vi serverer enkelhed, kvalitet og smag. Og allervigtigst  - det vi selv kan li’,” som de selv formulerer det.

Ca. 14.00
Trynen i Jorden – Iruplundvej 6, 7755 Bedsted Thy
Vi besøger Trine Lund Kammersgaard og ikke mindst alle hendes øko-grissebasser, der går rundt i Villerslev. I løbet af i år udvider de med 100 økologiske grise, og vi skal ud og se, hvordan grisene har det, så medbring praktisk fodtøj.

Ca, 15.00
Thy Økobær – Legindvej 139, 7752 Snedsted
Siden 2000 har Dorthe og Niels Chr. Bach Nielsen på Bakgaarden været bidt af at dyrke økologiske bær, og siden da er mængden af økologiske bær dyrket på Bakgaarden i Sønderhå vokset. Vi skal ind og se deres nye maskiner og høre om bæreventyret. Her vil der også blive serveret kaffe.

Ca. 17.00
Chokoladekurven – Vestergade 22A, 7700 Thisted
De hjemmelavede flødeboller fra Chokoladekurven er stort hit blandt turister, lokale og andre butikker, og vi får lov til at være med til at lave nogle af de 12 forskellige flødebolleformer, Chokoladekurven laver.

Hele herligheden koster 175 kroner for voksne og 50 kroner for børn og giver mad på Hanstholm Madbar og smagsprøver undervejs. Tilmelding foregår gennem linket øverst til højre.

Ved spørgsmål kontakt Merete Brik T’Bords: meretebrik@hotmail.com.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>