Lej foreningens madvogn

Ta’ ud med Regional Madkultur Thy-Mors’ madvogn

 

Nu har du mulighed for at leje foreningens madvogn til alle slags arrangementer: markeder, messer, by night, åbent hus, fester osv.

Når du lejer vognen, repræsenterer du Regional Madkultur Thy-Mors, og derfor skal det du serverer/sælger være lokale råvarer/produkter/retter.
 

Vognen måler:

Længde med træk – 5,60 meter

Længde uden træk 4,00 meter (Selve vognen)

Højde 3,10 meter

Bredde 4,10 meter
 

Vognen indeholder:

Kogeplader på gasblus, ovn, fryser, køleskab, 6 borde og 18 stole, 2 A-skilte, og to beachflag med teksten: Smag på Thy og Mors og foreningens logo.
 

Du kan med fordel selv medbringe:

Al mad og service 🙂

Forklæder, håndklæder, viskestykker og klude.

Gulvspand og remedier til rengøring.

 

Retningsliner for brug af vognen:

  1. Regional Madkulturs madvogn kan lejes af medlemmer for 600 kr. for en weekend (3 dage) og 100 kr. pr ekstra dag. Du modtager en faktura fra foreningen efter arrangementet
  2. Madvognen må kun bruges, når der indgår lokale råvarer og fødevarer i serveringen og i respekt for foreningens værdier
  3. Når vognen bruges skal Regional Madkulturs medlemsfolder være tilgængelig, beachflag skal sættes op og logo skal bruges på evt. materialer (eksempelvis menukort, program). Logo kan fås hos netværkskoordinatoren.
  4. Madvognen står placeret hos Grøntbørsen v. Regin Iversen på adressen Venøvej 5 i Nykøbing. Regin afleverer og henter efter aftale madvognen til jer for 3,53 kr. pr. km. Af forsikringsmæssige årsager, må I ikke selv transportere vognen.
  5. Madvognen afleveres i rengjort stand, klar til næste bruger. Regin tjekker vognen ved aflevering og er den ikke rengjort godt nok, bliver den gjort ren på lejers regning.
  6. Der er gas til rådighed i vognen, som er med i lejeprisen. I betaler selv for evt. forbrugsudgifter som strøm og vand mv.
  7. Madvognen har en ansvarsforsikring. Derfor skal den være aflåst, når I forlader den og den skal opbevares i forsvarlig stand – ellers gælder forsikringen ikke, og I kommer selv til at betale.
  8. Lejer hæfter for evt. skader indvendig og udvendig og på inventaret.

 

Booking:
Du booker vognen ved at ringe til Regin Iversen, Grøntbørsen på telefon: 28 55 07 23 eller på mail: mail@groentboersen.dk.
Først når du har en skriftlig bekræftelse på mail fra Regin har du lejet madvognen.