På gaden nu: Smagens Landskab folder fortællingen om den lokale madkultur ud

Smagens Landskab. regional madkultur, thy, mors, fødevarer

Det var med stor stolthed, at Regional Madkultur Thy-Mors i fredags kunne være med til at præsentere bogen Smagens Landskab ved en reception på Hotel Thisted. Bogens 216 sider emmer af passion for Thy og Mors og især de råvarer og fødevarer, der bliver produceret i området, fortalt af foreningens medlemmer.

Masser af gæster dukkede op til lanceringen, hvor foreningens medlemmer Morsø Oliemølle, Thisted Bryghus og Vilsund Blue trakterede med lidt godt til de fremmødtes ganer, og formand for Regional Madkultur Thy-Mors, Michael Thinggard, solgte bøgerne på stedet. Også pressen var mødt talstærkt op for at følge udgivelsen. Blandt andet TV Midtvest dukkede op, og du kan se deres dækning af lanceringen og besøg hos vores medlem Gyrup lige her.

Smagens Landskab kan nu købes hos boghandlere i Thisted, Hurup og Nykøbing Mors eller hos de medlemmer, der optræder i bogen. Den kan også bestilles online lige her.

Fredag d. 24. november vil det være muligt at møde en del af holdet bag Smagens Landskab. Fra 15-18 hos boghandleren i Thisted kan du møde idékvinde og skribent Jeanette Lund samt journalist Søren Brunsgaard Ladefoged og hos boghandleren i Nykøbing Mors kan du fra 14-17 møde idémand og trykker Søren Villadsen.
Holdet bag bogen består af skribenterne: Hanne Trab Andersen, Søren Brunsgaard Ladefoged og Jeanette Lund. Mette Johnsen har taget bogens billeder, og det er grafikerbureauet Vizuall, der har sammensat bogen.

Smagens Landskab har været to år undervejs og opstod som en idé mellem Jeanette Lund fra Jeanette Lund Kommunikation og Søren Villadsen fra Reklameavisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *